Hakkımızda
Sardur mühendislik olarak 13 yıllık deneyimimizle Yağlı kanal ve kuru baca temizliğinizi yapmaktayız. Alanında deneyimli personellerimiz , mühendis ve uzman kadromuzla firmanıza ait yağlı kanal ve bacalarınızın temizliğini yaparken İşletmenizin güvenliğini çevresel gereksinimlerle harmanlayarak yapılan işe farkındalık katmaktadır.
Yapılan işin sadece yağlı kanal ve baca temizliği olmadığı bilincinde olan firmamız , buz dağının görünmeyen yüzüne odaklanmaktadır.Müşteri memnuniyetini ilke edinen firmamız temizlik yapılan yerdeki tüm iş güvenliği ve çevre alanındaki danışmanlık ihtiyaçlarınızı siz söylemeden karşılamaktadır. İşletmeniz içerisinde yapılan temizlik esnasında çalışan kişilerin ve firmanızın güvenlik önlemleri en iyi şekilde alınmaktadır.
Çevre ve İnsan Sağlığına saygılı olan SARDUR MÜHENDİSLİK olarak ; kullanılan tüm kimyasalların seçiminde dikkatli davranılarak çevre ve insan sağlığına zarar vermemesine dikkat edilmektedir.
Mevzuat gereği Yağlı Kanal ve Baca temizliğinin Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından YETKİLENDİRİLMİŞ FİRMALAR DIŞINDA YAPILMASI VEYA YAPTIRILMASI YASAKTIR. LİSANSLI OLMAYAN FİRMALAR TARAFINDAN YAPILAN TEMİZLETME İŞLEMLERİ sonrasında ortaya çıkabilecek yangınlardan direkt firma sorumludur. Mevzuat gereği asgari olarak 4 ayda bir lisanslı firmalar tarafından yaptırılması gerekmektedir. Bu süre kullanmış olduğunuz yakıt türüne ve işletmenizin üretim kapasitesine göre farklılık gösterebilmektedir.İşlem yapılan yerin kirlilik yüküne göre temizliği yapan firmaların izlenim ve tutulan raporlara göre bu süre kısalabilir.
Lisanslı olmayan firmalar veya bireysel olarak yapılan baca temizliğinden dolayı oluşabilecek yangınlarda işletmeler direkt sorumlu tutulmaktadır.
Yağlı kanalların temizlenmemesinden kaynaklı olarak zamanla biriken yağ kauçuk kıvamına gelmekte ve çabuk tutuşabilen bir hale gelmektedir.Oluşan bu kauçuk biçimli birikinti zamanla mutfak içerisinde ağır ve geçmeyen bir koku oluşturmaktadır.Oluşan Bu ağır koku Bir çok haşere , sinek ve fareyi kendine çekmektedir.Aynı zamanda oluşmuş olan bu ağır koku müşterilerde de firma hakkında olumsuz düşünceler oluşturmaktadır. Davlumbaz ve bacaların diğer kısımlarında biriken yağ ve diğer atıklar zamanla yemeklerin içerisine ısıdan kaynaklı damlayarak zehirlenmelere veya yemekte kötü tatlara sebebiyet vermektedir.
Evlerde ve binalarda kullanılan soba ve kalorifer bacaları da en az yağlı kanal ve bacalar kadar önem arz etmektedirler.Düzenli temizliği yapılmayan soba ve kalorifer bacaları da tıkanıklığa sebep olmakta ve bundan kaynaklı olarak karbon monoksit zehirlenmelerine sebep olmaktadır.
Yağlı Kanal ve Baca Temizliğinin YETKİLENDİRİLMİŞ LİSANSLI FİRMALARDAN Yaptırılmasına dikkat Ediniz.